Home » Arhiva » Vesti » Konferencija “Mladi u koraku sa prirodom”

Konferencija “Mladi u koraku sa prirodom”

Konferencija “Mladi u koraku sa prirodom”  održaće se u četvrtak 7. novembra u 18h, u Biblioteci “Veljko Petrović” u Bačkoj Palanci. Organizator je Omladinski centar Bačke Palanke.

Konferencija je namenjena prevenstveno mladim ljudima, ali i svim zainteresovanima koji su spremni da prikupe informacije vezano za proizvodnju orgnanskih proizvoda, saznaju nešto novo o vinogradarstvu, pčelarstvu, i borbi protiv GMO. Očekuje vas tim uspešnih ljudi iz ovih oblasti koji su spremni da svoje iskustvo prenesu prisutnima. Konferencija je zamišljena i u formi degustacije, ali i promotivno, gde je moguće prikupiti informacije putem brošura ali i lično od samih učesnika.

Učesnici će imati priliku da čuju kako to radi Fructus, Zdravo organic Selenča, Nectar, Ekološko udruženje seoskog turizma i ruralnog razvoja iz Pivnica, da čuju savete nadležnih iz Vojvođanske zelene inicijative kada je u pitanju borba protiv GMO. Iskusiće sokove i namaze od organskih proizvoda koje će izložiti i prezentovati Marina Mocko. Pored pomenutih očekuju se i razna udruženja iz opštine i okoline.